De grotten van Han en het domein van de grotten van Han

Domaine des grottes de han

Als je zin hebt in een verblijf midden in de natuur met activiteiten die even divers als educatief zijn, dan is de Grotten van Han iets voor jou!

Accommodatie in tenten in de bomen of nog makkelijker op domaine du Bonsoy < / a> in de buurt, bezoeken aan het dierenpark , een reis naar de oorsprong van de wereld en speciale bezoeken wachten op je!

De grotten van Han verkennen

Eerste UNESCO Global Geopark in België, de Grotten van Han stellen je in staat om ondergrondse galerijen te verkennen die door de natuur zelf zijn gegraven tot 110 meter onder het maaiveld </ sterk>. Uitgerust met LED’s en houten armaturen voor een wandelcircuit, nodigt het natuurlijk door de Lesse gecreëerde parcours u uit voor een grandioos natuurspektakel dat het Domaine de Han 3 sterren in de Michelingids heeft opgeleverd </ sterk>!

De geluids- en lichtshow evenals het museum naast de grotten nemen je mee op een reis van duizenden jaren naar het middelpunt van de aarde! Aarzel niet om als groep of als gezin een avontuur als geen ander te beleven!

Ongerepte flora en fauna

De inzet van het domein van de grotten van Han maakt het mogelijk om de wilde natuur te behouden en ook om de bezoekers te plezieren! Met de seizoenen evolueert de natuur en kan ze in al zijn pracht worden waargenomen zonder de menselijke invloed die lentesoorten in volle ontwaking of herfstspel op zoek naar liefde verstoort!

Europese fauna en lokale flora zijn ook te zien om bezoekers te informeren over de herintroductie van bedreigde diersoorten . Wolven, lynxen of beren zullen net zoveel indruk op je maken als ze je raken!

Een authentieke nacht in een boomtent

Als je er altijd al van gedroomd hebt in een boom te slapen , dan is dit het moment om een ​​overnachting te boeken in een van de boomtenten in de grotten van Han Estate . Bijna net zo gezellig als het Vogelhuisje bij Bungalows du Bonsoy ;

Een liefhebber van ontsnapping en neergestreken in een boom, kunt u de uitgestrekte vallei van de Lesse aanschouwen. Ontwaak met het geluid van verleidelijke natuur , deel de intimiteit van herten, damherten, oeros, Przewalski-paarden of moeflons voor een nacht in het hart van de natuur!

Een verlengd verblijf in Cocoon Village

Ten slotte, om niets van het warme lokale welkom te verliezen, verleng je verblijf in het Cocoon Village in de buurt van Dinant Bonsoy . Samengesteld uit tenten en knusse bedden , wordt u gewekt door de roep van een stevig ontbijt gemaakt met lokale producten ! In totale onderdompeling krijgt u de kans om kostbare momenten te beleven in harmonie met vredige en ongerepte natuur !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>