De betoverende kiosk van Monsieur Sax verlicht de promenade van Dinant!

La tour de Monsieur Sax au coeur de Dinant

De betoverende kiosk van Monsieur Sax verlicht de promenade van Dinant!

Dinant, een charmant stadje gelegen aan langs de Maas in België, staat bekend als de geboorteplaats van de beroemde uitvinder van de saxofoon, de heer Adolphe Sax. Tegenwoordig brengt de stad een levendig eerbetoon aan haar illustere zoon met een magische kiosk die helder schijnt. Dompel jezelf onder in een betoverende wereld en laat je meeslepen door de verlichte boulevard van Dinant.

De magische kiosk van Monsieur Sax schittert in Dinant!

Sinds de inhuldiging is de betoverende kiosk van Monsieur Sax uitgegroeid tot een van de populairste attracties van Dinant. Met zijn elegante metalen structuur en felle lichten blijft hij niet onopgemerkt. Bezoekers worden meteen gegrepen door de magische sfeer die uitgaat van dit architecturale pareltje.

Eenmaal binnen in de kiosk kunt u zich laten verrassen door een klank- en lichtshow. De muren zijn versierd met hologrammen die het leven en werk van Meneer Sax. Je kunt gedetailleerd leren over zijn levensverhaal, zijn revolutionaire uitvindingen en zijn impact op muziek. De lichtprojecties begeleid door muziek creëren een magische en meeslepende sfeer die bezoekers meeneemt in de wereld van Monsieur Sax.

Dompel jezelf onder in een betoverende wereld met de verlichte promenade!

De boulevard van Dinant is een ware uitnodiging tot ontdekking en verwondering. Langs de oevers van de Maas kunt u de prachtige verlichting bewonderen die deze wandeling tot een modern sprookje maakt. Een spel van gekleurd licht wordt weerspiegeld in het water, waardoor een magisch spektakel ontstaat dat zowel jong als oud zal verbazen.

Terwijl u langs de verlichte promenade wandelt, ontdekt u ook beelden die emblematische personages uit de wereld van Monsieur Sax vertegenwoordigen. Deze prachtig verlichte beelden brengen de muzikale creaties van Sax tot leven en nemen je mee naar een magische wereld waar muziek koning is.

Laat u verleiden door de betoverende kiosk van Monsieur Sax en de verlichte boulevard van Dinant. Het is een buitengewone ervaring die liefhebbers van muziek, kunst en poëzie zal bekoren. Of u nu alleen bent, met familie of vrienden, deze wandeling door de wereld van Monsieur Sax zal u onvergetelijke herinneringen bezorgen. Aarzel niet om meer informatie over deze wandeling te verkrijgen bij de Conciërgeservice van Mosane in Hastière en Dinant.  Mis deze kans niet om jezelf onder te dompelen in een betoverende wereld en je fantasie de vrije loop te laten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>