Het domein van Bonsoy – Hastière

Le domaine du Bonsoy

Gelegen in de voormalige stad Hastière, is het Bonsoy-gebied ook een vakantiedorp. In het hart van de vredige landschappen van de stad Blaimont, verwelkomt het domein van Bonsoy u voor een korte tussenstop, een weekend, een week of zelfs voor een langere vakantie.

Voor liefhebbers van de Belgische Ardennen biedt dit rustige en familiale complex u de mogelijkheid om lokale toeristische activiteiten te beoefenen. Niet ver van Dinant en Namen heb je alle tijd om de lokale gastronomie en de naburige ambachtelijke brouwerijen te leren kennen.

Avonturiers zullen niet bang zijn om te voet, te paard of met de fiets de Ravels te naderen die aan de Maas grenzen, op een steenworp afstand van het familievakantiecomplex Bonsoy. Niet ver van de grens, fans van de de meeste Waalse Franse steden nemen een mountainbike-tip mee naar Givet om van decoratie te wisselen.

Het jaagpad waarmee u Dinant kunt bereiken, brengt u niet ver van de Cascatelles de Flamignoul. Liefhebbers van kalme en groene landschappen zullen verleid worden door de stromen die krachtig worden gedragen door deze arm van de Maas.

Voor wie liever met familie, vrienden of een paar dagen samen wil genieten, bieden de bungalows op Domaine du Bonsoy al het nodige comfort voor een welverdiende ontspanning. De rode bakstenen bungalows zijn verdeeld in kleine groepen huizen, gescheiden door bomen.

Privéterrassen of discrete balkons geven u de ruimte die u nodig heeft voor een klein diner bij kaarslicht. Tuinmeubelen, uitgeruste keuken en comfortabele bedden zullen uw korte tussenstop omtoveren tot een echte nacht vol charme.

Aangepast voor kinderen, zal een veilige speelplaats u toelaten om in alle vriendelijkheid de kleintjes te observeren terwijl ze plezier hebben terwijl de volwassenen een drankje drinken.

Winter en zomer verwelkomt het Domaine du Bonsoy stellen, gezinnen en kleine groepen met hun huisdieren.

Pour des vacances réussies, planifiez vos activités aux alentours en avance. N’oubliez pas d’emporter le matériel nécessaire à vos randonnées pédestres ou cyclistes. Chaussures de marche ou traîneau peuvent également être listés dans votre carnet de voyage afin de profiter au mieux de la nature qui entoure le domaine familial Bonsoy.

Afin de profiter du domaine de Bonsoy, n’oubliez pas de réserver votre bungalow à l’avance.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>